--------------------------
Hei!
Välitän tässä kokki-Kolmosen viestin....
Jyri
******************************
Jyri Rauhala
Riistapäällikkö / Jaktchef / Executive manager
---------------------------------------------------------------
Hyvä riistan ystävä
Riistakausi on kohta parhaimmillaan. Tieto ei ojaan kaada. Nyt on tarjolla yhdessä kerättyä tietoa tarjoushintaan. Kaikissa kirjakaupoissa ei kaikkia näitä kirjoja ole myynnissä. Siksi toivon, että mahdollisimman moni metsämies tavoittaisi tämän tarjouskirjeen.
lupsakkaa sieni- ja linnustusaikaa jaaakko
Jaakko tarjoaa edullisesti ajankohtaista
Hirvieläinten paloittelun ABC- kirjassa
näytetään väripiirroksin, miten ruhossa sijaitsevat luut, sisäelimet sekä lihakset sisäfileestä
lapapaistiin. Lähes 300 nelivärikuvan kera kerrotaan, kuinka hirvi, peura ja kauris paloitellaan
suomalaista ruokakulttuuria varten. Kirjassa on uusimmat vinkit raakakypsentämisestä,
pakastamisesta ja lihaksien oikeista leikkaustavoista. Mukana ovat myös suosituimmat
ruokaohjeet hirvestä, peurasta ja kauriista aina pihvistä nousevaan satulaan asti.
Hirvieläinten teurastus ja teurastuspäivien herkut - kirjassa on kultaiset ohjeet aseista, luodeista ja työvälineistä. Samalla annetaan myös ohjeet mille
alueelle pisto-osuma suoritetaan. Yli 150 nelivärikuvan kera kerrotaan kokin kannalta
ajatellen teurastuksen tärkeimmät niksit aina lantiopilarin poistamisesta sekä turvan käsittelystä sylttyä varten. Elinten, suolien ja rauhasten käsittelyniksit ovat myös mukana. Ruokaosan ohjeista löytyy mm. aivokakko, peräsuoleen tehty maksamakkara, pötsissä kypsennetty paisti, liekitetyt kivekset ja valkosipulisydän.
Suomen, Karjalan ja Petsamon riistaruoat- kirja sisältää Suomen 20 maakunnan sekä ryöstetyn Karjalan ja Petsamon vaalittavat riistaruoat. Kirjasta löydät kokin antamat tärkeimmät käsittelyniksit kaikista Suomessa pyydetyistä riistaeläimistä. Kirja on todellinen riistaruokien Kalevala. Sisältäähän se paljon ruokaohjeita majavasta karhuun ja allista metsoon.
Patakolmonen Ky:n tarjous vhinta tarjoushinta
Hirvieläinten paloittelun ABC 36 29
Hirvieläinten teurastus ja teurastuspäivien herkut 38 29
Suomen, Karjalan ja Petsamon riistaruoat 31 21
Näin syövät terveet suomalaiset, ilmestyy 15.10.09 38 29
Tilaa yksi tarjouskirja, saat ilmaiseksi linturuokien klassikon "Maukasta siivekkäistä"-
kirjan. Tarjous voimassa 15. 12 asti. Tilauksen yhteydessä mainittava Tunnus: Mstarjous.
Lisää tarjouksia www.kokkikolmonen.com Yli 200 euron tilaukset postivapaasti.
Tilausosoite: Patakolmonen Ky puh 09-3492374, faksi 09-3493578
Käsikiventie 21 jaakko.kolmonen@kokkikolmonen.
00920 Helsinki
Huomioi lahjapalvelu. Jos haluat kirjaasi tekijän nimikirjoituksen, mainitse erikseen.
Jos hankit kirjan lahjaksi ja haluat tekijän omakätisen aiheeseen liittyvän toivotuksen,
mainitse asiasta erikseen.
Jaakko Kolmonen
Opetusneuvos, keittiömestari, 0400-199 333, faksi 09-349 3578
jaakko.kolmonen@kokkikolmonen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti