Lähettäjä: Jarkko Nurmi
Lähetetty: 6. marraskuuta 2012 13:47
Vastaanottaja: rk_henkilosto
Aihe: Tiedoksi Eviran uusi ohje
Lähetetty: 6. marraskuuta 2012 13:47
Vastaanottaja: rk_henkilosto
Aihe: Tiedoksi Eviran uusi ohje
Hei
Tiedoksi oheinen. Näitä asioita kysytään aika ajoin. Löytyy myös Dynastysta piakkoin. Alueiden kannattanee jakaa myös riistanhoitoyhdistyksille.
Jarkko
---------------------
Tulevaa jahtikautta ajatellen
Heikki
--------------------------------------------------------------------------
tiedoksenne...
t. Jyri
Hei
Tiedoksi oheinen. Näitä asioita kysytään aika ajoin. Löytyy myös
Dynastysta piakkoin. Alueiden kannattanee jakaa myös
riistanhoitoyhdistyksille.
Jarkko
-------------
Hei,
Eviran ohje luonnonvaraisen riistan lihan käsittelystä ja lihan
toimittamisesta myyntiin on valmistunut. Ohje löytyy Eviran kotisivuilta
osoitteesta
http://www.evira.fi/portal/fi/evira/lomakkeet_ja_ohjeet/elintarvikkeet/elintarvikehuoneistot/
--> 'Luonnonvaraisen riistan lihan käsittely ja lihan toimittaminen
myyntiin'.
Ystävällisin terveisin,
Eva Marami
Ylitarkastaja/Överinspektör, ELL
Elintarviketurvallisuusvirasto Evira/Livsmedelssäkerhetsverket Evira
Elintarvikehygieniayksikkö/Enheten för livsmedelshygien
Mustialankatu 3, 00790 Helsinki
puh./tel. 040 750 2872
Heikki
--------------------------------------------------------------------------
tiedoksenne...
t. Jyri
Hei
Tiedoksi oheinen. Näitä asioita kysytään aika ajoin. Löytyy myös
Dynastysta piakkoin. Alueiden kannattanee jakaa myös
riistanhoitoyhdistyksille.
Jarkko
-------------
Hei,
Eviran ohje luonnonvaraisen riistan lihan käsittelystä ja lihan
toimittamisesta myyntiin on valmistunut. Ohje löytyy Eviran kotisivuilta
osoitteesta
http://www.evira.fi/portal/fi/evira/lomakkeet_ja_ohjeet/elintarvikkeet/elintarvikehuoneistot/
--> 'Luonnonvaraisen riistan lihan käsittely ja lihan toimittaminen
myyntiin'.
Ystävällisin terveisin,
Eva Marami
Ylitarkastaja/Överinspektör, ELL
Elintarviketurvallisuusvirasto Evira/Livsmedelssäkerhetsverket Evira
Elintarvikehygieniayksikkö/Enheten för livsmedelshygien
Mustialankatu 3, 00790 Helsinki
puh./tel. 040 750 2872
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti